Sigara Bağımlılığı
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Böyle bir özellik ister misiniz?
Sigara Bağımlılığı
Geçen sofiada gece oturmuş arkadaşı bekliyordum. Sonra dedim ki " Bi sigara olsa da yaksak"
Forumda önermek geldi aklıma. Önerim şöyle;
Sigara çok yer kaplamasın ve saat başı içme gereksinimi duyulsun fakat kullan denildiğin an kullanılmasın. Şöyle ağızda tütsün bir 10 saniye yada 60 saniye filan. Dumanı da olursa çok güzel olur. Kullanmayınca gözlerde kararma, zor araç kullanma gibi handikapları olsa.
Öneri kabul görürse yetkili makamlar oyuna uygun bir şekilde uyarlarsa çok güzel olur oyuna da ayrı bir hava katmış olur Yukarıda söylediğim rakamlar dahil her şey örnek amaçlıdır. Bu fikir geldi aklıma bir sunayım dedim
Sizler ne düşünüyorsunuz? Olabilirliği nedir bu işin?
Forumda önermek geldi aklıma. Önerim şöyle;
Sigara çok yer kaplamasın ve saat başı içme gereksinimi duyulsun fakat kullan denildiğin an kullanılmasın. Şöyle ağızda tütsün bir 10 saniye yada 60 saniye filan. Dumanı da olursa çok güzel olur. Kullanmayınca gözlerde kararma, zor araç kullanma gibi handikapları olsa.
Öneri kabul görürse yetkili makamlar oyuna uygun bir şekilde uyarlarsa çok güzel olur oyuna da ayrı bir hava katmış olur Yukarıda söylediğim rakamlar dahil her şey örnek amaçlıdır. Bu fikir geldi aklıma bir sunayım dedim
Sizler ne düşünüyorsunuz? Olabilirliği nedir bu işin?
Bora Öznb.- Mesaj Sayısı : 20
Geri: Sigara Bağımlılığı
ilgili script varsa araştırıp en yakın sürede server'a eklenecektir , öneriniz için teşekkür ederim
1 sayfadaki 1 sayfası