Edward / Lorne Malvo Ban
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Edward / Lorne Malvo Ban
Merhaba,
Bugun oglen 12 cıvarında arkadasım Lorne ile serverda oynarken Spooky isimli kişi bizimle araba yarışı yapmak istediğini soyleyip aracı ile bizi takip etti. Aractan inip teklifini kabul etmedigimizi soyledigimizde aracını üzerime sürüp beni oldurmeye calıstı. Ardından ben ve Lorne ateş açarak kendisini öldürdük. Olaydan sonra kendisi bizim haksız oldugumuzu, roleplay yapmadığımızı iddia etti. Belki roleplay yapmadık ama kendimizi savunduk. Bir uyarı alsak olabilirdi.
Bugun oglen 12 cıvarında arkadasım Lorne ile serverda oynarken Spooky isimli kişi bizimle araba yarışı yapmak istediğini soyleyip aracı ile bizi takip etti. Aractan inip teklifini kabul etmedigimizi soyledigimizde aracını üzerime sürüp beni oldurmeye calıstı. Ardından ben ve Lorne ateş açarak kendisini öldürdük. Olaydan sonra kendisi bizim haksız oldugumuzu, roleplay yapmadığımızı iddia etti. Belki roleplay yapmadık ama kendimizi savunduk. Bir uyarı alsak olabilirdi.
edwardmalvo- Mesaj Sayısı : 1
Geri: Edward / Lorne Malvo Ban
kardeşim iyi güzel kendinizi savundunuzda marketin önündeki taşta oturuyordum geldiniz banada sıktınız intikam alıcaksan seni ezen adamdan al çevreden ne istiyorsun.
dexer- Mesaj Sayısı : 6
Geri: Edward / Lorne Malvo Ban
Karar:arkadaşların işledikleri suçlar ve hakaret etmelerinden dolayı cezaları devam etmektedir.
1 sayfadaki 1 sayfası